Rolcontainer of afvalcontainer nodig voor uw bedrijfsafval, oud papier of plastic afval?
Lees hier wat Van der Wal voor uw bedrijf kan betekenen.

Afvalinzameling en opruimwerk

Voor gemeenten en afvalverwerkingsbedrijven zamelen we plastic, GFT en restafval in. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het opruimen van specifiek afval zoals bijvoorbeeld illegale dumping van gevaarlijk drugsafval. Voor bedrijven bieden we maatwerk oplossingen voor het inzamelen, ophalen en verwerken van hun bedrijfsafval en oud papier.

Heeft u hulp nodig bij het inzamelen van afval, plastics of oud papier? Met ons flexibel inzetbare personeel en materieel bieden we ondersteuning. Onze vuilniswagen met elektrische opbouw zorgt voor minimale uitstoot en kan goed worden ingezet in woonwijken. Daarnaast worden we door gemeenten ingeschakeld bij illegale stort. We nemen die opdrachten integraal aan: vaak moet daarbij het wegdek of de bodem worden gereinigd waarvoor wij ook de machines en middelen in huis hebben.

Allerhande werkzaamheden in afvalinzameling

image placeholder
  • Bedrijfsafval inzamelen
  • Oud papier inzamelen
  • Afvalinzameling huisafval
  • Plastic, GFT en restafval
  • Drugsafval opruimen
  • Illegale stort opruimen
  • Reinigen van wegdek en omgeving
  • Reinigen oppervlaktewater

En meer! Heeft u een maatwerkoplossing nodig of een dienst die in de bovenstaande lijst niet voor komt?

  Neem contact op

Bedrijfsafval verzamelen en ophalen

Van der Wal biedt bedrijfsspecifieke oplossingen voor afval. We zorgen voor inzamelbakken of containers en ledigen deze volgens afspraak op gezette tijden of wanneer eerder nodig is.

Bedrijfsafval, oud papier/karton of plastics; voorheen werd veel door de gemeente ingezameld. Nu dat niet meer door de gemeente gedaan wordt zijn veel bedrijven zelf op zoek naar een verwerker. Van der Wal denkt ook hierin graag mee en komt steevast met een passende oplossing. We verstrekken de juiste afvalbakken en/of zakken en komen deze volgens afspraak ophalen. Het ingezamelde bedrijfsafval wordt vervolgens verantwoord verwerkt.

image placeholder
image placeholder

Direct opruimen illegale stort

Verontreinigingen in de openbare buitenruimte moeten snel en adequaat worden opgeruimd.

Snel, veilig en met minimale belasting voor het milieu of overlast voor de omgeving. Van der Wal beschikt over direct inzetbare vuilniswagens en medewerkers om illegale stort op te ruimen. Als de situatie er om vraagt wordt meteen de bodem gesaneerd.

Drugsafval opruimen

Dumping van drugsafval is een steeds vaker voorkomend probleem en zorgt voor gevaarlijke situaties in woonwijken en in de natuur. Het is belangrijk dat dit snel en professioneel wordt opgeruimd.

Bij het maken van synthetische drugs worden chemicali├źn gebruikt. Deze worden vervolgens opgeslagen in illegale druglabs of gedumpt. Dat zijn vaak plastic drums, jerrycans en soms ook gasflessen. Onze medewerkers weten precies hoe ze deze situaties moeten aanpakken. Mochten vloeistoffen zijn weggelekt zorgen we ook voor sanering.

Drugsafval melding?

image placeholder

Samen duurzaam op weg!

Logo Van der Wal RGB

Adres

Dorpsstraat 1
2825 BM Berkenwoude

Info

KvK-nr. 24373260
BTW-nr. NL8159.73.779.B01

VCA