Onderhoud speelplaatsen

Van der Wal heeft alles in huis voor onderhoudswerkzaamheden in de openbare buitenruimte. Uiteraard maken openbare speelplaatsen daar ook deel van uit. Vanwege veiligheid en hygiëne is het belangrijk om deze schoon te houden en regelmatig te inspecteren op schade.

We reinigen de speeltoestellen en overige openbaar meubilair op een milieuvriendelijke manier. Indien nodig voeren we kleine reparaties meteen uit. Ook inspecteren we of de bodembedekking nog voldoet. Blijkt uit inspectie dat onderdelen of de gehele speelplaats niet meer voldoen passen we renovatiewerkzaamheden toe.

Allerhande werkzaamheden in onderhoud speelplaatsen

image placeholder
  • Reinigen toestellen en ander meubilair
  • Milieuvriendelijk zonder chemicaliën
  • Graffity verwijderen
  • Inspecteren
  • Repareren
  • Renoveren

En meer! Heeft u een maatwerkoplossing nodig of een dienst die in de bovenstaande lijst niet voor komt?

  Neem contact op

Reinigen speeltoestellen

We reinigen op een milieuvriendelijke manier, geheel zonder chemicaliën.

Van der Wal heeft professionele reinigingsapparatuur om alle ondergronden schoon te wassen zonder deze te beschadigen. Daarmee kunnen we zelfs graffiti verwijderen.

Meer informatie

image placeholder
image placeholder

Dekowood bodembedekking

Een veilige speelplaats begint bij een veilige ondergrond. Van der Wal werkt graag met houtsnippers en vervangt daarmee graag oude snippers, zand of bestrating.

Houtsnippers van Dekowood hebben een lange levensduur, een natuurlijke uitstraling en uiteraard een valdempende werking. Door het toepassen van dit materiaal blijft de speelplaats toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.

Duurzame oplossing nodig?

Samen duurzaam op weg!

Logo Van der Wal RGB

Adres

Dorpsstraat 1
2825 BM Berkenwoude

Info

KvK-nr. 24373260
BTW-nr. NL8159.73.779.B01

VCA