Onderhoudswerk aan, op en langs de weg: een kwestie van vertrouwen

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan, op en langs de weg is Van der Wal de perfecte partner. Onze kracht zit in het snel en adequaat schakelen om situaties de hand te bieden en schades te verhelpen. Ook zijn we sterk in bijvoorbeeld weginspectie, het aanbrengen van markeringen en het reinigen van wegmeubilair.

Dat doen we integraal, dus inclusief de nodige verkeersmaatregelen voor veilige verkeerssituaties en een veilige werkomgeving. Omdat we in het bezit zijn van een algemene werkvergunning kunnen we waar en wanneer nodig worden ingeschakeld. Speciaal voor asfaltreparatie, scheuren vullen en wegmarkeringen hebben wij een mobiele werkplaats ingericht. We kunnen daarmee ook alle soorten en kleuren markering en belijning aanbrengen. Voor het onderhoudswerk op hoogte worden onze hoogwerkers ingezet en met onze veegwagens zorgen we voor schone en veilige wegen, fiets- en wandelpaden.

We werken voor gemeenten en via aannemers voor Provinciale- en Rijkswaterstaat. Wij zetten in op langdurige vertrouwensrelaties en leggen daarvoor steevast goede prijzen op tafel. Volgens afspraak worden werkzaamheden uitgevoerd en gefactureerd op basis van overeengekomen uurtarief en/of dagtarief.

Allerhande werkzaamheden in wegonderhoud

image placeholder
  • Asfaltreparaties
  • Scheuren vullen
  • Bitumen gieten
  • Machinaal veegwerk (5 eigen veegwagens)
  • Schadeherstel wegmeubilair (borden, portalen, verlichting, etc.)
  • Onderhoud en reinigen wegmeubilair
  • Kleinschalig bestratings- en herstelwerk
  • Markeringen aanbrengen en herstellen
  • Weginspectie
  • Leveren nieuwe verkeersborden

En meer! Heeft u een maatwerkoplossing nodig of een dienst die in de bovenstaande lijst niet voor komt?

  Neem contact op

Asfaltreparaties en scheuren vullen

Afhankelijk van de schade aan het asfalt, de belasting van de weg en weersomstandigheden maken we de keuze voor het reparatiemiddel.

We passen koud of warm reparatieasfalt toe. Beide soorten zijn direct ijzersterk en overrijdbaar. Scheuren in asfalt vullen we met hete bitumen. Alle reparaties worden compleet door Van der Wal uitgevoerd, inclusief verkeersmaatregelen.

image placeholder
image placeholder

Machinaal veegwerk

Met 5 eigen wagens van 130 cm t/m 200 cm vegen we straten en pleinen schoon.

Ze worden ingezet voor het vegen van onder andere afgevallen bladeren en bloesems, zand en afgevallen lading. Ook worden we door bedrijven ingeschakeld voor het vegen van bedrijfsterreinen en worden de veegmachines ingezet bij het opruimwerk na ongevallen.

Bij sterke verontreiniging van het wegdek is groter materieel inzetbaar via ons netwerk.

Veegwagen nodig?

Samen duurzaam op weg!

Logo Van der Wal RGB

Adres

Dorpsstraat 1
2825 BM Berkenwoude

Info

KvK-nr. 24373260
BTW-nr. NL8159.73.779.B01

VCA