Tel0182 - 36 20 08
Fax0182 - 36 79 99
Emailinfo@vanderwalbv.com

ALARMLIJN
06 24 59 44 83
(Piketdienst)

Milieuvriendelijke onkruidbestrijding op verharding kan op 3 manieren

1 – Onkruid branden

Voor het verwijderen van onkruid op verharding en halfverharding maken wij gebruik van onkruidbranders. Deze zijn laag aan de grond zodat ook langs grasranden het onkruid kan worden verwijderd. Alle onkruidbranders zijn voorzien van brandblussers.

2 – Onkruid borstelen

Behalve onkruidbranders beschikken wij ook over een onkruidborstel. Deze is geschikt voor het verwijderen van onkruid langs stoepranden en gebouwen. Ook grotere verharde oppervlaktes kunnen hiermee onkruidvrij gemaakt worden.

3 – Met heet water

Een nieuwe methode van onkruidbestrijding op verharding is onze Heet Water Machine. Ze machine werkt met 100% water van rond de 98 graden Celsius, zonder extra toevoegingen. Hij maakt 4 liter kokend heet water per minuut aan. Dit sproeien wij over het onkruid, de mossen en algen die daardoor kapot worden gekookt. De energie die vrijkomt tijdens het spuiten vernietigt de cellulaire structuur van de plant. Delen van de plant sterven bovengronds af en na meerdere behandelingen raken de wortels van het onkruid steeds verder uitgeput. Met de heet water methode wordt het onkruid duurzaam onderdrukt.

Grondig reinigen van groene aanslag en kauwgom

De heet water machine kan ook worden ingezet voor het grondig reinigen van o.a. bestrating, vlonders, gevels, (beton)muren, speeltoestellen en straat-/tuinmeubilair. Hij verwijdert zelfs kauwgom van de bestrating.

Snel en effectief!

Ideaal voor bedrijven en particulieren maar ook voor openbare ruimtes zoals:

• schoolpleinen

• winkelcentra

• recreatiegebieden

• grafstenen

• speeltuinen, enz.

Download hier de folder over onkruidbestrijding met heet water.

onkruidbestrijding met heet water onkruidbestrijding-met-heet-waterBorstelmachine-2 borstelmachineSAMSUNGIMG-20130802-WA0000

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose