Rolcontainer of afvalcontainer nodig voor uw bedrijfsafval, oud papier of plastic afval?
Lees hier wat Van der Wal voor uw bedrijf kan betekenen.

Welkom bij Van Der Wal B.V. - gevestigd in Berkenwoude, in het hart van de Krimpenerwaard

van der wal 3

Peter van der Wal startte zijn bedrijf in 2005 met twee medewerkers in vaste dienst. Het bedrijf concentreerde zich destijds op onderhoudswerk aan groenvoorziening langs de weg. Van der Wal B.V. is nu een veelzijdig bedrijf dat integraal alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de openbare buitenruimte.

 

Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, afspraken netjes na te komen en steevast uitstekende kwaliteit te leveren tegen goede tarieven hebben we een gezonde groei door mogen maken. Daarnaast hebben we altijd snel en deskundig in kunnen spelen op de behoeftes vanuit de markt waardoor we nu een veelzijdig en breed inzetbaar bedrijf zijn geworden met ruim 30 medewerkers. We werken voor gemeentelijke overheden, semi-overheden en bedrijven. Op incidentele basis werken we ook voor particulieren.

In 2019 verhuisden we naar onze nieuwe ruimere locatie met kantoor en een eigen opleidingsruimte. In onze eigen werkplaats voeren we het onderhoud aan ons machinepark zelf uit. Ook is het terrein groter en beschikken we over een moderne wasplaats.

Integrale dienstverlening

Al onze werkzaamheden vinden plaats in de openbare buitenruimte. Daarom moeten altijd verkeersmaatregelen en/of overlastbeperkende maatregelen genomen worden. Om opdrachtgevers compleet te ontzorgen werken we integraal met een 24-uurs dienst. Onze verkeerskundigen maken verkeersplannen en bij incidenten zorgen onze incident managers voor risico- en overlastbeperking. We zorgen zelf voor het inzetten van bebording, afzettingen, omleidingen en verkeersregelaars.

Vakbekwaam en gecertificeerd

We bekwaam in snel en adequaat handelen bij situaties en calamiteiten in de openbare buitenruimte. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over certificaten die nodig zijn voor hun inzet als bijvoorbeeld verkeersregelaar of bemanning op machines. Veel medewerkers zijn allround en daarmee flexibel en breed inzetbaar. Iedereen is VCA gecertificeerd en kan op veilige manier werken. Voor hun eigen veiligheid en die van hun collega’s. Maar zeker ook voor omstanders en andere verkeersdeelnemers.

Milieu en MVO

We werken toekomst­bewust met focus op veiligheid, mens en milieu. We gebruiken alleen materialen en producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Ook letten we samen met onze brandstofleverancier scherp op onze CO2 uitstoot, al onze voertuigen rijden op CO2-saving diesel. Onze medewerkers zijn zich bewust van maatregelen om uitstoot te beperken en gaan altijd milieubewust te werk. Wij bieden ook werkplekken voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. We leiden ze zelf intern op en leiden we zelf op en zo worden ze weer betrokken in het arbeidsproces.

Van der Wal is aangesloten bij WaardZaam. WaardZaam streeft naar duurzame winst voor mens, natuur, maatschappij en ondernemers in de Krimpenerwaard. Dit netwerk bestaat uit bedrijven en organisaties uit verschillende branches en vakgebieden die het belang inzien van een duurzame bedrijfsvoering.  Kennis, ervaring, vraag en aanbod worden hier bijeengebracht. Lees hier meer over WaardZaam.

van der wal 3

Opleidingen

We zorgen in eigen beheer en indien nodig met hulp van externe specialisten dat onze medewerkers worden opgeleid en gecertificeerd voor hun taken. Daarnaast verzorgen we deze opleidingen voor het personeel van onze klanten. Direct aan ons kantoor in Berkenwoude verzorgen wij de volgende opleidingen:

 • Opleiding Verkeersregelaar
 • Opleiding BRL 9101
 • VCA Basis
 • VCA Vol
 • Hoogwerker
 • RET/HTM/GVB
 • Opleiding winterdienst t.b.v. gladheidsbestrijding
 • REVI opleiding t.b.v. calamiteiten
 • VHP Basis en VHP tram
 • Generieke Poort instructie (GPI)
 • Wet natuurbescherming niveau 1
 • Cursus EPR t.b.v. Eikenprocessierups bestrijding
van der wal 3

Algemene certificeringen

van der wal 3

CO2 reductie certificaat

van der wal 3

Certificaat SCL

van der wal 3

VCA certificaat

van der wal 3

ISO Certificaat

Wij nodigen u graag uit om nader met ons kennis te maken!

Samen duurzaam op weg!

Logo Van der Wal RGB

Adres

Dorpsstraat 1
2825 BM Berkenwoude

Info

KvK-nr. 24373260
BTW-nr. NL8159.73.779.B01

VCA