Tel0182 - 36 20 08
Fax0182 - 36 79 99
Emailinfo@vanderwalbv.com

ALARMLIJN
06 24 59 44 83
(Piketdienst)

10 jaar Van der Wal B.V.

In maart 2005 is Van der Wal B.V. met twee man personeel een hoveniers- en aannemingsbedrijf gestart, dat zich voornamelijk bezighield met onderhoudswerkzaamheden langs de weg.

Wij zijn in 10 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers en een diversiteit aan werkzaamheden.

Door de verschillende nieuwe activiteiten die er in de loop van de jaren zijn bijgekomen, zijn we nu een veelzijdig en breed inzetbaar bedrijf.

Door het goed luisteren naar de markt en naar de opdrachtgevers, het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit, proberen wij net dát plusje te behalen om boven collega’s uit te komen, zodat de opdrachtgever juist voor ons kiest.

Door de veelzijdigheid binnen ons bedrijf beschikken onze medewerkers over uiteenlopende certificaten en ervaringen om de werkzaamheden op een juiste en veilige manier uit te voeren.

Ook staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij ons voorop; dit uit zich onder andere door werkplekken te creëren voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij bieden deze medewerkers weer een kans in de maatschappij, doordat ze weer in het arbeidsproces betrokken zijn.

Ook het gebruiken van minder milieubelastende materialen of het gebruiken van ECO producten dragen bij aan een schoner milieu.

U ziet het: Van der Wal B.V. is ook in de toekomst uw partner in de buitenruimte !!!

Klik hier om onze folder te downloaden.

FoldervanderWal-2 FoldervanderWal-1  

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose