Tel0182 - 36 20 08
Fax0182 - 36 79 99
Emailinfo@vanderwalbv.com

ALARMLIJN
06 24 59 44 83
(Piketdienst)

Vegen

Voor het uitvoeren van veegwerkzaamheden beschikken wij over een veegmachine.
Wij vegen o.a. langs wegen, in parken, op bedrijfsterreinen, bij de wegenbouw en bij evenementen.

Wegen

Voor gemeentes is het door de inzet van de veegmachine heel goed mogelijk om de straten in de gemeente geheel schoon te maken en te houden. In de herfst gebruiken we ook bladblazers, zodat ook de bladeren van het trottoir en achter opstaande randen opgeruimd kunnen worden.
Het veegvuil wordt meteen afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf, of wordt ter plaatse op de gemeentewerf gestort in een uitlekcontainer. In deze container zijn zeven gemonteerd met een kraan zodat het water afgetapt kan worden.

Parken

Zowel vakantieparken als groenparken kunnen wij goed reinigen. Gras en onkruid dat over de kanten van de paden groeit wordt door de derde borstelarm met onkruidborstel weggeslagen en samen met het vuil en bladeren opgeveegd. Zo worden de paden schoon en krijgen ze hun oorspronkelijke breedte weer terug.

Bedrijfs- en of parkeerterreinen

Vooral na de herfst ligt er weer modder en zand, vuil en bladeren op de grond en dat kan soms gladheid veroorzaken, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. De gemeente laat de wegen reinigen, waarom zou u dat ook niet doen? Zo ziet uw terrein er weer netjes uit en heeft uw bedrijf een frisse uitstraling! Wij bieden ons aan voor het schoon en onkruidvrij maken én houden van uw bedrijfs- en of parkeerterrein.

Wegenbouw

Met onze machine kunnen we uitstekende diensten verlenen in de wegenbouw, bijvoorbeeld bij asfalt vegen. Onze machine kan zowel rechts als links vegen.

Evenementen

Na een evenement zoals een concert, kermis, markt of Koningsdag kunnen wij het terrein schoon opleveren. Vaak gebeurt dit in combinatie met één of meerdere bladblazers om alle plastic bekertjes en ander afval tussen struiken en overig wegmeubilair te verwijderen.

20141006_081421 20141013_105054-(2)

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose